Watter vereistes moet gevolg word ten opsigte van 'n yskas?
Watter vereistes moet gevolg word ten opsigte van 'n yskas?

Video: Watter vereistes moet gevolg word ten opsigte van 'n yskas?

Video: Watter vereistes moet gevolg word ten opsigte van 'n yskas?
Video: Hoe de pH-waarde van de bodem te meten en planten te helpen gedijen? 2024, Julie
Anonim

vereistes daardie gevolg moet word t.o.v die yskas gebruik om monsters en toetskomponente te berg. Temp. tussen 36 en 46 grade F, temperatuur minstens een keer per dag nagegaan en aangeteken op die log, geen kos in nie yskas is OSHA -wet, waarskuwingsetiket op yskas teenwoordigheid van potensieel aansteeklike materiale.

Watter vereistes moet daaroor gehou word ten opsigte van 'n yskas wat gebruik word om monsters te stoor?

vereistes daardie gevolg moet word t.o.v . die yskas wat gebruik word om monsters te stoor en toets komponente. Temp. tussen 36 en 46 grade F, temperatuur ten minste een keer per dag nagegaan en op log aangeteken, geen kos in yskas is OSHA -wet, waarskuwingsetiket op yskas teenwoordigheid van moontlik aansteeklike materiale.

Tweedens, wat is die doel van 'n laboratoriumversoek? Bied die buitekant laboratorium met noodsaaklike inligting wat benodig word vir akkurate toetsing, verslagdoening van resultate en fakturering.

Mense vra ook, hoekom is dit belangrik om 'n monster behoorlik te hanteer en te berg?

om sy in vivo fisiese en chemiese eienskappe te behou. dit mag nie die behoorlik soort monster vereis of kan die toetsresultate beïnvloed.

Wat is 'n eenheidstoetsapparaat?

Verenigde toetstoestel . bestaan uit 'n selfstandige toestel waarby 'n monster direk gevoeg word en waarin al die stappe van die toets prosedure plaasvind. Dit word gebruik om een laboratorium uit te voer toets en word daarna weggegooi toets.

Aanbeveel: